3 generációval az egészségért program

Tisztelt Betegeink!

Praxisunk eredményesen pályázott az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által "Három generációval az egészségért" címmel kiírt program pályázatán. A pályázat vállalásainak megfelelően 6 másik nyíregyházi háziorvosi praxissal (dr. Adamecz Imre, dr. Almási Zsuzsanna, dr. Bojti István, dr. Gulyás Gábor, dr. Mike Judit és dr. Valcsák Attila praxisa) együttműködésben fogjuk ezen praxisok prevenciós, betegségmegelőzési szűrővizsgálati tevékenységét új szintre emelni.
A program során kicsit több mint egy év alatt a praxis 40-65 év közötti pácienseinek körében fogunk komplex (főként szív- és érrendszeri) szűrővizsgálatokat és a szűrővizsgálatok eredményeként további kezeléseket, intervenciókat végezni, akár a praxisban korábban nem alkalmazott speciális tudású szakemberek (dietetikus, gyógytornász, pszichológus) igénybevételével is. A szűrőtevékenységen túl segítséget nyújtunk kellő elhatározás esetén alkohol és dohányzás leszoktatási programban, valamint igyekszünk 55 év feletti pácienseinkben időben észlelni az idős kori elbutulás (demencia) első jeleit, hogy megfelelő kezeléssel lassítsuk azt.

Milyen előnnyel járhat ez az Ön számára?

Sokszor halljuk, hogy milyen fontos a megelőzés, de a mai magyar egészségügyben meglehetősen komplikált egy komplex szűrővizsgálaton résztvennie valódi panaszok, megbetegedés nélkül. A programba egy kérdőív kitöltését követően tud résztvenni, amit az alábbi linken érhet el. Ezt a kérdőívet a rendelőben ellátásra jelentkező 40-65 év közötti pácienseinkkel is igyekszünk kitöltetni, azaz a rendelő várójában is elérhető lesz, illetve amennyiben letölti, az esetben is a rendelőben kell jelentkeznie vele, hogy kiértékeljük azt. A kérdőív értékelését követően meghatározásra kerül az Ön szív- és érrendszeri rizikója, ami az alapja a további lépéseknek, valamint válaszai alapján tudjuk más programokba beléptetni.
Kifejezett célja a programnak továbbá, hogy segítsük pácienseinket testsúlycsökkentési céljaik eredményes elérésében, illetve hogy megmutassuk a rendszeres, örömteli, életvitelszerű testmozgás egészségre gyakorolt - sokszor méltatlanul alábecsült - fontosságát. Ezen életmód változtatási célok elérésében tudnak leginkább segítségünkre lenni a praxisban korábban nem jelenlévő dietetikus, valamint gyógytornász szakemberek, valamint a nyíregyházi járás Egészségfejlesztési Iroda Mozdulj Nyíregyháza színtérprogramjai.

Éljen ezzel a páratlan lehetőséggel!

Töltse ki kérdőívünket és a programban való részvételbe beleegyező nyilatkozatot! A kérdőívet letöltheti és ki is nyomtathatja, ha kényelmesebbnek érzi papír alapon kitölteni. A letölthető kérdőívet ide kattintva éri el.
Várjuk mielőbb a programban! Kövesse praxisközösségünk Facebook oldalát, hogy időben értesüljön a programmal kapcsolatos eseményekről!

Copyright © 2014 drsooszoltan.hu. Minden jog fenntartva.

United Kingdom gambling site click here